اجزای اصلی و مهم جاروبرقی صنعتی

دستگاه های جاروبرقی صنعتی با کاربردهای و قدرت های مختلفی از 1 کیلو وات تا 18 کیلو وات طراحی و تولید شده اند که می توانند طیف گسترده ای از مواد زائد خشک و تر، پسماندها، گرد و خاک، خاک اره، تراشه فلزات، روغن،آب و … مکش و جمع آوری کنند. مکنده های صنعتی با تحقیق و بررسی های پیوسته و با تمرکز بر روی سیستم های نظافتی ساخته می شوند و به این ترتیب هر چه بیشتر و بهتر پاسخگوی نیازهای روز صنعت خواهد بود.

تفاوت مکنده های صنعتی و نیمه صنعتی

یکی از تفاوت های عمده میان جاروهای صنعتی و نیمه صنعتی در موتور آن ها می باشد. موتور الکتریکی جاروهای نیمه صنعتی زغالی (کلکتوری) بوده و با توجه به این که محدودیت قدرت در این رده از موتورها وجود دارد، به منظور افزایش توان موتور جاروبرقی شاهد افزایش تعداد موتورها خواهیم بود. در دستگاه های جاروبرقی صنعتی موتوری با طراحی کاملاً متفاوت به کار رفته است که موتور توربینی نام دارد که با دارا بودن قدرت بالا و بی نیازی از تعمیر و نگهداری جهت کاربردهای طولانی مدت و مداوم مناسب هستند.

 

بخش های جاروبرقی صنعتی

در مراکز صنعتی و نیمه صنعتی آلاینده ها در حجم بالایی تولید می شوند و برای آن که پسماندها مشکلاتی از قبیل اختلال در عملکرد ماشین آلات، کاهش میزان سلامت و امنیت محیط، افزایش هزینه های نظافتی، کاهش میزان بهره وری، افزایش وقت و انرژی صرف شده برای نظافت و … به وجود نیاورند، انجام فرآیند نظافت به صورت مداوم و منظم ضرورت دارد. نظافت پیوسته استفاده از ابزارهای پر قدرت و کارآمد را می طلبد و جاروهای صنعتی دائم کار بهترین گزینه برای فعالیت های سنگین تر و جمع آوری آلودگی های سخت و حجیم مطرح می گردد. برخی از مشخصه های این رده از دستگاه های نظافتی به شرح زیر می باشد:

 

واحد مکنده

پمپ مکنده از مهم ترین بخش های دستگاه های جارو برقی صنعتی به شمار می آید و هر چه دقت ساخت آن بیشتر باشد توانایی پمپ در ایجاد خلأ بیشتر است. پمپ ساید چنل از قوی ترین پمپ های مکنده بوده که می تواند درصد بالایی از خلا را به وجود آورد. این رده از پمپ ها دارای ساختاری کاملاً صنعتی هستند که جهت کاربردهای صنعتی و سنگین طراحی شده اند. جاروهای صنعتی دائم کار به پمپ ساید چنل تجهیز گردیده اند. بخش موتور پمپ دستگاه های جاروبرقی صنعتی به دلیل نبود اجزای سایشی بی نیاز از تعمیر نگهداری است و می توان گفت که هیچ گونه خرابی و استهلاکی ندارد.

 

 

سیستم فیلتراسیون

با توجه به تفاوتی که در نوع آلاینده ها و مواد وجود دارد، فیلترهای متنوعی نیز تولید گردیده و دسته بندی های مختلفی برای آن ها در نظر گرفته شده است. ظرافت بافت، کیفیت، شکل ظاهری، جنس و … از جمله تفاوت هایی است که در میان فیلتر جاروهای صنعتی به چشم می خورد. فیلتر می تواند از جنس پلی استری، سلولوزی، نایلونی و یا فلزی باشند که فیلترهای پلی استری به دلیل دوام بالا و قابلیت شستشو کاربردهای بسیار زیادی در جارو برقی صنعتی دارند. فیلترهای ستاره ای پلی استری سطح مقطع بالایی دارند که سبب می شود فیلتر از کارایی بهینه ای برخوردار گردد و علاوه بر آن ذراتی را که در خود نگه می دارد، به محیط اطراف باز نمی گرداند. بر روی همه جاروهای نیمه صنعتی و صنعتی سیستم یکپارچه ای برای نظافت فیلتر تعبیه شده است تا امکان تمیز نمودن فیلتر پس از هر بار کارکرد دستگاه فراهم گردد.

 

 

مخزن مکنده

مواد وکیوم شده به وسیله مکنده صنعتی درون مخزن آن جمع آوری می شود و ساختاری دارد که مواد از آن خارج نشده و نشتی پیدا نمی کند. مخزن مکنده های صنعتی از جنس فولاد با روکشی از رنگ اپوکسی ساخته شده اند و علاوه بر آن مخازنی از جنس استیل ضد زنگ نیز قابل ارائه می باشد که جهت جمع آوری مواد خورنده و اسیدی و یا به کارگیری در محیط های حساس به آلودگی مانند صنایع غذایی و صنایع داروسازی مورد استفاده قرار می گیرند. مخزن مکنده به وسیله اهرم هایی از بدنه اصلی جدا شده و به دلیل داشتن چرخ های کوچک و روان در بخش زیرین به آسانی به محل تخلیه انتقال می یابد.

 

 

لینک های مفید :

جاروبرقی صنعتی : فهرستی از محصولات

دسته‌بندی مطالب
پربازدیدترین مطالب
درخواست کارشناسی

مشاوره و راهنمایی با کارشناسان فروش