تفاوت‌های جاروبرقی صنعتی و نیمه صنعتی

جاروبرقی برای نظافت تابلو برق

تولید آلودگی و پسماند در محیط های صنعتی و نیمه صنعتی امری اجتناب ناپذیر بوده و برای این مراکز به یک چالش مهم تبدیل شده است. آلاینده های صنعتی چیزی فراتر از گرد و غبار ساده هستند و برای جمع آوری آن ها ابزارهای تخصصی تری لازم است. در بسیاری از مراکز دارای فعالیت های صنعتی یا نیمه صنعتی در کنار زباله های خشک، مایعات به صورت آلودگی وجود دارند که باید جمع آوری شوند. به همین منظور بهره مندی از یک یا چند جاروبرقی صنعتی و نیمه صنعتی، با توجه به نوع آلودگی و حجم کاری، ضروری بوده و از به بار آمدن خسارات و مشکلات ناشی از ضایعات و پسماندها جلوگیری می کند.

عوامل تعیین کننده ارزش یک جاروبرقی صنعتی

چند عنصر اصلی در مکنده ها این دستگاه ها را ارزش گذاری می کنند. نوع موتور و پمپ، نوع سیستم فیلتراسیون، مقاومت در شرایط صنعتی، لوازم جانبی قابل ارائه به همراه دستگاه و ضخامت ورق های فولادی بدنه از مهم ترین عوامل تعیین کننده کارایی جاروهای صنعتی و نیمه صنعتی هستند. عملکرد سیستم فیلتراسیون به ظرافت بافت فیلتر، سطح مقطع و سیستم نظافت فیلتر بستگی دارد و هر چه دارای ظرافیت بافت بیشتر و سطح مقطع بالاتر باشد، از قدرت فیلتراسیون بالاتری برخوردار می باشد.

 

 

 

کارایی جاروبرقی صنعتی و نیمه صنعتی در صنایع

دستگاه های جاروبرقی صنعتی و نیمه صنعتی برای مقابله با آلودگی های خشک و مرطوب صنعتی طراحی و تولید شده اند و به طور اساسی با جاروهای متداول خانگی تفاوت دارند. برای جمع آوری ضایعات و پسماندها در کارگاه ها و کارخانه یک جاروبرقی خانگی هیچ جایگاهی ندارد و باید بر طبق نوع آلودگی و حجم آن از جاروهای صنعتی و یا نیمه صنعتی استفاده شود. در بسیاری از صنایع آلودگی باید از میان سطوح باریک و با محدودیت دسترسی جمع آوری شود و بنابراین در کنار جاروهای تخصصی امکان استفاده از لوازم جانبی کارآمد و اثربخشی وجود دارد که دسترسی به نقاط دشوار را آسان نموده و فرآیند نظافت را کامل می کند.

 

 

 

تفاوت جاروبرقی صنعتی و نیمه صنعتی

دستگاه های جاروبرقی تخصصی در گونه های متنوعی طراحی و تولید شده اند که هر یک دارای کارایی منحصر به فرد و کاربردهای فراوان هستند. به منظور انتخاب سریع و آسان مکنده مناسب مطابق با شرایط کاری پیش رو، این دستگاه ها در دسته بندی های مختلفی قرار می گیرند. یکی از این دسته بندی ها بر اساس رده کاری می باشد؛ جاروبرقی صنعتی و جاروبرقی نیمه صنعتی. جاروبرقی صنعتی مجهز به موتور توربینی و پمپ ساید چنل است و جهت کاربردهای پیوسته و 24 ساعته مورد استفاده قرار می گیرد. جاروبرقی نیمه صنعتی نسبت به جاروی صنعتی کوچک تر بوده و دارای موتور یا موتورهای کلکتوری است و برای مقیاس های کوچک تر کاری مناسب است.

 

 

 

جاروبرقی نیمه صنعتی چه مصارفی دارد؟

در یک واحد صنعتی یا نیمه صنعتی همیشه لازم نیست نظافت مداوم و 24 ساعته انجام گیرد، در بسیاری از موارد یک یا چند عملیات کمتر از یک ساعت در طول روز به خوبی می تواند پاسخگوی نیازهای نظافتی یک مجموعه تجاری، اداری، صنعتی و … باشد. برخی از این مکنده ها مخصوص جمع آوری خاک، برخی مخصوص آب و برخی دیگر برای جمع آوری هر دو مواد جامد و مایع هستند.

 

 

 

 

ساختار جاروبرقی صنعتی و نیمه صنعتی

با توجه به این که جاروهای صنعتی و نیمه صنعتی اغلب در محیط های سخت کار استفاده می شوند، ساختار آن ها کاملاً قوی و مستحکم بوده تا در شرایط کاری دشوار از خود مقاومت نشان دهند و دچار خرابی های زودرس و پی در پی نشوند. بدنه و شاسی این تجهیزات از جنس فولاد ساخته شده است و روکشی از رنگ اپوکسی دارد. هم چنین برخی دستگاه های تخصصی و ویژه به همراه بدنه و مخزن ساخته شده از استیل ضد زنگ ارائه می شوند.

 

 

 

کاربرد جاروبرقی صنعتی در صنایع گوناگون

تنوع در طراحی و ساخت جاروهای صنعتی و نیمه صنعتی امکان استفاده از آن ها را در صنایع گوناگون فراهم نموده است؛ صنایع غذایی، داروسازی، شیمیایی، شیشه، پلاستیک، کشتیرانی، نظامی، درمانی، ساخت و ساز و ده ها گونه دیگر از فعالیت های صنعتی می توانند برای انجام نظافت های عمومی و جمع آوری تخصصی انواع، از دستگاه های جارو برقی صنعتی و نیمه صنعتی بهره برند.

 

 

 

لینک های مفید :

جاروبرقی صنعتی : فهرستی از محصولات

دسته‌بندی مطالب
پربازدیدترین مطالب
درخواست کارشناسی

مشاوره و راهنمایی با کارشناسان فروش