مراحل از بین بردن خزه و جلبک بوسیله دستگاه واترجت

از بین بردن جلبک با واترجت صنعتی

باقی ماندن آلودگی های سطوح کف در بلند مدت ، محیط را نا زیبا جلوه می دهد. در بعضی محیط ها مانند حیاط خانه ، پشت بام و حیاط خلوت ، نیاز است تا آلودگی هایی نظیر جلبک و خزه بین بروند. برای انجام فرآیند شستشوی چنین آلودگی هایی ، آب خروجی از شلنگ معمولی کار ساز نبوده و استفاده از دستگاه واترجت موثر تر خواهد بود. واترجت ها به جهت آب پر فشاری که تولید می کنند، به خوبی از پس آلودگی هایی چون خزه و جلبک بر می آیند. در ادامه مقاله ، مراحل از بین بردن جلبک و خزه با دستگاه واترجت شرح داده می شود.

 

ضرورت از بین بردن جلبک و خزه با واتر جت

از بین بردن جلبک با واترجتخزه ها در شرایط آب و هوایی بارانی و در زمین های مرطوب رویش می کنند. این گیاهان بصورت گروهی بر روی سطح رشد نموده و در صورت باقی ماندن به مدت طولانی ، می توانند آسیب هایی را بوجود آورند. پوسیدگی سقف خانه ها و آسیب دیدن سطوح کف از جمله این آسیب ها هستند. برای جلوگیری از این موارد و رفع بدون دردسر آن ها ، استفاده از دستگاه واترجت ضرورت پیدا می کند. افراد به کمک واترجت ، آب پر فشاری که از پمپ دستگاه به بیرون می آید را به سطح پاشش نموده و در مدت زمان کمی آلودگی ها را بر طرف می نمایند.

 

 

مراحل از بین بردن جلبک و خزه با دستگاه واترجت

برای از بین بردن جلبک حیاط یا پشت بام مراحل زیر باید انجام شود.

 

نظافت محیط قبل از شستشو

از بین بردن خزه با واترجتقبل از استفاده از دستگاه کارواش صنعتی ، کاربر باید هرگونه وسیله یا تجهیزات را که در مسیر شستشو هستند بردارد. همچنین چوب یا سنگ هایی که ممکن است در اثر پاشش آب با آن ها ، به سمت شیشه ها یا افراد پرت شوند ، باید برداشته شود. کاربر دستگاه وظیفه دارد ، محیط را نیز به دقت بررسی کند تا در حین فرآیند شستشو ، سطوح حساس و شیشه ها دچار آسیب نشوند. در صورتیکه زباله هایی چون قوطی نوشابه ، برگ ها و مواد غذایی در لا به لای خزه ها و جلبک وجود دارد ، باید آن ها را جمع آوری نمود تا از رشد سریع دوباره جلبک و خزه جلوگیری شود.

 

 

انتخاب واترجت مناسب

عملیات از بین بردن جلبک حیاط با واترجتانتخاب واترجت مناسب برای شستشوی این آلودگی ها ، تابع چند معیار مهم است. اول اینکه ، دستگاه باید از تولید کننده معتبر خریداری شود. دستگاهی که دارای ساختار مقاوم ، شلنگ محکم و تجهیزات با کیفیت باشد ، علاوه بر رفع مطلوب نیاز کاربر ، طول عمر بالایی نیز خواهد داشت. معیار دوم، انتخاب دستگاهی با فشار و دبی متناسب با آلودگی جلبک و خزه می باشد. فشار آب خروجی از دستگاه باید بتواند به خوبی از پس جدا نمودن این آلودگی ها بر بیاید. نوع نازل دستگاه نیز بهتر است بصورت دوار یا حداقل با زاویه پاشش کوچک باشد تا واترجت موثر تر و سریع تر عمل کند. در صورت نیاز به مواد شوینده ، از موادی استفاده شود که علاوه بر عملکرد مناسب با دستگاه سازگاری دارند. بهترین گزینه برای شستن خزه و از بین بردن جلبک ، واترجت آب سرد با فشار کاری حدود 100 تا 200 بار و نازل دوار می باشد.

 

انجام عملیات شستشو

حذف جلبک از پشت بام با واترجتبعد از نظافت محیط و انتخاب دستگاه مناسب ، کاربر می تواند عملیات شستشو را آغاز نماید. برای از بین بردن جلبک حیاط ، ابتدا باید محیط را به بخش های مختلف تقسیم نمود و در مرحله اول تنها بخشی از محیط را تمیز کرد. در صورتیکه محیط دارای وسعت زیادی است ، می توان هر بخش را در یک بازه زمانی انجام داد. در صورت عمیق بودن آلودگی استفاده از مواد شوینده در کنار آب در حذف آن ها کارساز خواهد بود. اگر بخش هایی از سطح مثلا بخش هایی از پشت بام در دسترس نباشند ، می توان از لنس های تلسکوپی استفاده کرد. این لنس های بلند به واترجت متصل شده و موجب سهولت در انجام شستشوی سطوح با دسترسی دشوار می شوند.

دسته‌بندی مطالب
پربازدیدترین مطالب
درخواست کارشناسی

مشاوره و راهنمایی با کارشناسان فروش