اجزای جاروبرقی صنعتی و عملکرد مکنده در مکش مواد گوناگون

مکنده صنعتی

محیط های صنعتی ، نیمه صنعتی ، تجاری و مسکونی به طور کلی و بسته به شرایط موجود و قعالیتی که از خود به نمایش می گذارند ، نیازمند آن می باشند تا مورد تحت نظافت پیوسته و مداوم قرار گیرند . در همین راستا جاروبرقی ها و مکنده های صنعتی و نیمه صنعتی با قابلیت مکش و جمع آوری مواد و همچنین امکان انتقال مواد جامد و مایع نقش بسزایی در برقراری بهداشت و سلامت محیطی برعهده دارد . از این رو دستگاه جارو برقی صنعتی در مدل های مختلف با ظرفیت مخازن ، قدرت و سرعت مکش گوناگون ، در ایجاد محیطی پاکیزه گام مثبتی بر می دارند. جاروبرقی های صنعتی همچنین با بهره مندی از فیلتر های مختلف مانع از بازگشت گرد و غبار به محیط شده و از بروز آسیب به دستگاه در طولانی مدت جلوگیری به عمل می آورد . با ما همراه باشید تا در ادامه به بررسی ویژگی های دستگاه مکنده صنعتی و اجزای مختلف آن بپرازیم:

 

فیلتر های دستگاه مکنده صنعتی

مکنده صنعتی به طور کلی فیلتر دستگاه مکنده صنعتی به سبب اهمیت تصویه ی هوا پس از مکش و جلوگیری از بازگشت گرد و غبار به محیط به عنوان یکی از اصلی ترین و تعیین کننده ترین بخش های دستگاه جاروبرقی صنعتی مطرح می باشند. از این رو در سری مکنده های صنعتی با توجه به تفاوت در عملکرد و نیاز به جاروبرقی هایی با توانایی گوناگون از فیلتر های متنوعی در ساختار دستگاه می توان بهره برد . همین امر ضمن برقراری خاصیت انطباق پذیری بیشتر سبب عملکرد به مراتب بهتر و قدرتمند تر مکنده می گردد . انواع فیلتر های به کار رفته شده درمکنده صنعتی به شرح زیر می باشد:

 

فیلتر پاکتی

فیلتر کیسه ای

فیلتر ستاره ای

فیلتر کارتریجی

فیلتر هپا (فیلتر کمکی)

 

فیلتر هپا

بهره مندی از دستگاه های مکنده صنعتی به سبب برخورداری محیط های صنعتی نظیر کارخانه ها از گرد و غبار و آسیب های آن به افراد از اهمیت ویژه ای برخوردار می باشد. جذب ذرات بسیار ریز گرد و غبار توسط مکنده های صنعتی به کمک فیلتر های کمکی هپا جهت جلوگیری از ورود این مواد به محیط به سادگی امکان پذیر می باشد و محیطی سالم و بهداشتی را فراهم می سازد. استفاده از فیلتر هپا همچنین در دستگاه های بزرگ صنعتی پیش از پمپ نیز جهت جلوگیری از بروز آسیب به این بخش از جمله دیگر مزایای فیلتر هپا است که آن را می توان ضمن سلامتی انسان و طول عمر دستگاه تلقی کرد.

 

مواد قابل مکش و جمع آوری توسط جاروبرقی صنعتی

جاروبرقی صنعتیبه طور کلی مکش مواد توسط مکنده های صنعتی در صنایع مختلف و گوناگون متفاوت بوده و خواهان استفاده از دستگاه مختص آن ماده می باشد. از این رو دسته بندی موادی که توسط دستگاه جاروبرقی صنعتی مورد مکش قرار می گیرد به چند دسته ی زیر طبقه بندی می گردد :

 

مواد قابل اشتعال :

موادی می باشند که در صنایعی نظیر نفت ، گاز و پتروشیمی ، مواجهه با آن بیشتر می باشد و توسط جارو صنعتی ضد انفجار قابل انجام می باشد که با حفظ ایمنی لازم مکش را به انجام می رساند.

مواد غیر قابل اشتعال :

جمع آوری و مکش مواد غیر قابل اشتعال از سطوح مختلف توسط مکنده صنعتی بدون مشکل قابل انجام است و با توجه به سختی و ابعاد مواد به وقوع می پیوندد.

آلودگی های سمی :

جاروبرقی های صنعتی و نیمه صنعتی با قابلیت مکش مواد سمی در محیط های بیمارستانی و آزمایشگاهی و استفاده از فیلتر هی قدرتمند به فعالیت می پردازند.

مکش وانتقال مواد مایع :

مکندهای آب و خاک با توانایی مکش و جمع آوری انواع مایعات نظیر روغن از سطوح و نیز با امکان ذخیره سازی آن ها در مخزن و انتقالشان به محیط دیگر عمل می کنند.

 

پمپ جارو برقی

جاروب صنعتی در جاروبرقی های صنعتی پمپ به عنوان عامل به وجود آورنده ی خلاء نقش پر رنگی در عملکرد مکنده دارا می باشد . لذا بهره مندی از پمپ های مختلف با کارایی های گوناگون امکان مکش بهتر مواد گوناگون را پدید می آورد. عموماً نحوه ی کار جاروبرقی صنعتی بدین گون است که موتور انرزی بدست آمده را به پمپ منتقل کرده و پمپ با ایجاد خلا (بسته به نوع پمپ) مکش را مقدور می نماید. پمپ ها به طور کلی به 5 مدل : پمپ وکیوم سانتریفیوژال ، پمپ وکیوم ساید چنل ، پمپ مکش لوب ، پمپ وکیوم بلید ، پمپ مکش ونتوری تقسیم بندی می گردند که هر کدام عملکردی متفاوت با دیگری دارا می باشند.

 

 

لینک های مفید :

مکنده صنعتی : فهرستی از دستگاه های جاروبرقی صنعتی

درخواست کارشناسی

مشاوره و راهنمایی با کارشناسان فروش