همه چیز در مورد باتری دستگاه اسکرابر

همه چیز درباره باتری دستگاه اسکرابر

اسکرابرها از پرکاربرد ترین و موثرترین دستگاه های مکانیزه در حوزه نظافت هستند و معمولا در تمامی مکان ها قابل استفاده هستند. کاربرد فراوان این دستگاه های کفشوی موجب شده تا آن ها را در انواع متنوعی طراحی و تولید نمایند. از انواع زمین شوی ها می توان به اسکرابرهای کابلی و باتری دار اشاره نمود که باتری دستگاه اسکرابر نیز با توجه به نیاز آن به انواع مختلفی دسته بندی می شود. اسکرابرها دارای بخش های مختلفی هستند که هر کدام از این بخش ها نقش بسیار مهمی را در عملکرد دستگاه کفشوی ایفا می نمایند. یکی از تجهیزات بسیار مهم در ساختار کفشوی ها، باتری دستگاه اسکرابر است. که می تواند تاثیر بسیار زیادی در کاهش و یا افزایش هزینه های اسکرابرها داشته باشد. به همین منظور در ادامه قصد داریم شما را با انواع باتری دستگاه اسکرابر و نحوه افزایش طول عمر آن، بیشتر آشنا کنیم.

انواع باتری اسکرابر و ویژگی آن ها
باتری دستگاه زمینشوی

باتری دستگاه اسکرابر

باتری اسکرابر یکی از مهم ترین قسمت های این دستگاه است، که وظیفه آن تامین انرژی مورد نیاز کفشوی های صنعتی است. برای هر اسکرابر، باتری متناسب با ولتاژ و ظرفیت آن نصب می گردد که به سادگی قابل تعویض هستند. تعداد باتری مورد استفاده در دستگاه های زمینشوی 2،1 یا 4 عدد است که با توجه به نیاز اسکرابر مورد استفاده قرار می گیرد. زمان کارکرد اسکرابر پس از شارژ کامل به نوع و ظرفیت باطری بستگی دارد. معمولا زمانی از اسکرابرهای باتری دار استفاده می شود که، فضای مورد نظر جهت استفاده گسترده است. به همین دلیل امکان استفاده از انرژی برق مستقیم وجود ندارد، در نتیجه استفاده از این نوع اسکرابرها مناسب ترین انتخاب است.

باتری در کدام اسکرابر ها تعبیه می شود؟

معمولا اسکرابرهای صنعتی با توجه به منبع انرژی مورد استفاده جهت شروع به کار، به انواع اسکرابر کابلی و باتری دار دسته بندی می شوند. مشخصا باتری دستگاه اسکرابر معمولا در کفشوی هایی مورد استفاده قرار می گیرد، که انرژی مورد نیاز آن ها توسط باتری تامین می شود. در اسکرابر کابلی به دلیل اینکه انرژی مورد نیاز دستگاه از طریق برق مستقیم تعبیه می شود، این کفشوی ها فاقد باتری می باشند. به طور کلی در اسکرابر های دستی و سرنشین دار، انرژی مورد نیاز دستگاه ها از طریق باتری دستگاه اسکرابر، تامین می شود.

باتری دستگاه اسکرابر صنعتی
باتری دستگاه اسکرابر

انواع باتری اسکرابر

با توجه به مزایای اسکرابر باتری دار ، باتری های آن ها به انواع باتری لیتیوم-یون، باتری اسیدی و باتری ژل دسته بندی می شود. که در ادامه به بررسی هر کدام از آن ها خواهیم پرداخت.

باتری ژل

باتری های ژل به دلیل خطر کمتر آن ها بیشتر از نوع اسیدی مورد استفاده قرار می گیرند. از طرفی باتری ژل برخلاف باتری اسیدی نیاز به تعمیر و نگهداری ندارند. باتری موردنظر در مقایسه با دیگر باتری های صنعتی به عنوان یک باتری بهینه شناخته می شود زیرا هزینه نگهداری و تعمیر بسیار پایینی دارد و در مقابل از قدرت شارژ و طول عمر بالایی برخوردار است. این نوع باتری دستگاه اسکرابر از 4 بخش اصلی تشکیل شده است، که شامل مواد شیمیایی، فرم دهنده های مکانیکی، بخش های الکتریکی و نگهدارنده ها می باشد.

باتری اسیدی

این باتری ها معمولا در خودروهای قدیمی مورد استفاده قرار می گرفت. قیمت مناسب و دسترسی آسان به این باتری ها از مزایای آن ها محسوب می شود. البته نیاز به تعمیر و هزینه بابت نگهداری از این باتری ها و خطرات احتمالی آن ها به دلیل استفاده نمودن از اسید، موجب شده تا امروزه باتری های اسیدی کمتر مورد استفاده قرار بگیرند.

باتری سرب اسیدی

یکی از معمول ترین و پر مصرف ترین نوع باتری دستگاه اسکرابر، باتری های سرب اسیدی هستند. که معمولا به دو نوع تر و خشک دسته بندی می شوند. باتری های تر را باتری های اسیدی و باتری های خشک را باتری های ژل معرفی می نمایند.

باتری لیتیوم- یون

این نوع از باتری های اسکرابر نیز از باتری های قابل شارژ می باشند. که به دلیل کوچک بودن، توان تولید انرژی مورد نیاز اسکرابرهای صنعتی را ندارند. همچنین از قیمت نسبتا بالایی نیز برخوردار هستند. به همین دلیل است که از آن ها به ندرت استفاده می شود.

آشنایی با انواع باتری های اسکرابر
آشنایی با انواع باتری های اسکرابر

حفظ طول عمر باتری اسکرابر

• رعایت تمامی نکات ایمنی، قبل از شروع کار با دستگاه اسکرابر از ابتدایی ترین نکاتی است که باید مد نظر قرار داد.

• توجه نمودن به استانداردهای نگهداری از دستگاه اسکرابر صنعتی

• استفاده نمودن از لباس های محافظت فردی هنگام کار با اسکرابر، به منظور پیشگیری از اختلال در عملکرد دستگاه و برق گرفتگی

• شارژ نمودن هوشمندانه باتری های اسکرابر

دسته‌بندی مطالب
پربازدیدترین مطالب
درخواست کارشناسی

مشاوره و راهنمایی با کارشناسان فروش